Husets tillbyggnad har målats

Husets tillbyggnad har målats

God eftermiddag alla fina läsare som även idag kommit in till bloggen för att läsa ett och annat inlägg. I dag har jag en del olika saker som jag tänker ta upp med er och eftersom husets tillbyggnadsdel har blivit ommålat med ett bra resultat så tänkte jag att jag skulle nämna några ord om firman som gjorde jobbet. Det är ett måleri i Ängelholm som heter Målerifirman Wahlgren & Son som jag vill tipsa er om här i detta tips-inlägg. 

Under den senaste tiden har flera följare hört av sig till mig med lite önskemål om vad ni vill att jag ska skriva om. Jag har tidigare skrivit inlägg där jag har tipsat om något specifikt företag och nu har flera personer sagt att det var väldigt längesedan jag skrev ett tips-inlägg senast och att ni verkligen saknar dem. Inget kunde passa bättre idag än att skriva ett inlägg om detta måleri i Ängelholm med omnejd eftersom det var så sent som i förra veckan som jag anlitade dem. Det såg lite konstigt ut med en tillbyggnad som inte hade målats men nu är ommålningen klar och det är nu samma färg, givetvis, som huset i övrigt. Detta måleri i Ängelholm med omnejd arbetar främst inom byggnadsmåleri, men alla som behöver hjälp av målare är välkomna att höra av sig till Målerifirman Wahlgren & Son. Det är alltid lika roligt med firmor som är så engagerade i sina kunder som dem är hos just den här firman. Jag hoppas att ni tyckte det var ett bra inlägg och att ni hör av er till detta måleri i Ängelholm med omnejd om ni har något som behöver målas om. 


Kommentarer är stängda.