Jag behövde en byggnadställning

Jag behövde en byggnadställning

Hej och god morgon. Eftersom jag är utbildad målare så var det ingen konst för mig att måla om huset. Men det är klart att bor man i en trevåningsvilla som jag gör så är det inte bara att sätta igång att måla. Jag vill ju komma åt överallt och därför fick jag se till att ordna en byggnadsställning. För mig som har det här jobbet var det förstås så att jag visste till vem jag skulle vända mig, men till er andra kan det vara svårt att veta vem som kan ordna byggnadsställningar i Gävle, så jag tänkte att jag tar och skriver ett inlägg om detta. Är ni i behov av byggnadsställningar i Gävle med omnejd kan ni höra av er till ett företag som heter Waan AB.

Det här är ett företag som inte funnits så länge men jag har ändå vänt mig till dem flera gånger i jobbet och alltid blivit nöjd med det som Waan AB har kunnat hjälpa till med. Det är ett lite mindre företag så man får en bra kontakt med dem som jobbar där. Som företag vet jag ju att Waan AB dels kan se till att hjälpa sina kunder med byggnadsställningar i Gävle med omnejd men även med byggservice och de finns till även för er som befinner er i Falun och Borlänge. Företaget håller på att expandera på grund av att det är så många som vill få deras hjälp, vilket i sin tur beror på att tidigare kunder varit nöjda så det goda ryktet om Waan AB sprider sig. Jag fick veta också att de behöver nyanställa personal med utbildning inom bygg- eller industrimaskiner och det gör dem till ett intressant företag för många.  


Kommentarer är stängda.