Jag anlitade en målare i Sala

Jag anlitade en målare i Sala

Hej och god eftermiddag alla trevliga följare och välkomna till mig här på bloggen så här när jag kommit hem från jobbet och landat i soffan. Vad har ni gjort idag? Jag hoppas allt är bra med er alla och att ni ser fram mot att få läsa det här inlägget. Min tanke med det här inlägget är att prata med er om ett företag som finns till för er som vill få hjälp inom måleri. Jag har fått hjälp av en målare i Sala som har målat om villan för några veckor sedan, och det blev ett bra resultat och jag tänker mycket på vilken bra hjälp jag fick utav S.Ekholms Måleri. 

Egentligen hade jag planer för semestern som gick ut på att jag själv skulle måla om huset. Men sedan blev det inte av, för det var annat som kom i vägen, bland annat åkte jag iväg med husvagnen till en närbelägen camping för att bara få koppla av. Rätt som det var så var semestern slut utan att det blivit målat. Det var då jag tog och ringde S.Ekholms Måleri och frågade om de hade tid att måla om huset, och det hade de. De gjorde ett bra jobb och det gick undan, så snabbt hade aldrig jag blivit klar och det var faktiskt rätt så bra att de gjorde det, för jag vet inte om jag hade orkat ta på mig detta projekt när allt kommer till kritan. Behöver ni också anlita målare i Sala med omnejd så vet jag att ni inte kommer bli besvikna om ni tar hjälp av S.Ekholms Måleri. Nu hade jag inget mer planerat för det här inlägget, det blir kaffe nu och om en stund blir det nog ett inlägg till som ni får kolla in när det har publicerats. 


Kommentarer är stängda.