Jag fick massage i Nyköping

Jag fick massage i Nyköping

Hej och riktigt roligt är det att ni är här på min blogg nu igen. Jag förstår att det är många av er som dagligen kommer in på bloggen för att läsa aktuella uppdateringar ur mitt liv. Det är väl som vanligt med mig i det stora hela taget, jag arbetar på som målare och i förra veckan målade jag tak flera dagar i sträck och fick förskräckligt ont i nacken. Det gjorde så ont i torsdags så jag bokade en tid för massage i Nyköping till ett företag som heter Soleus Massage och Kostrådgivning, och de hade en ledig tid nästan på en gång så jag var där i fredags, stämplade ut lite tidigare från jobbet, och fick massage som gjorde väldigt gott. Det är rätt så vanligt att vi som är målare till yrket drabbas av nackvärk eller värk i armarna och ryggen och då är det bra att det går att göra något åt det, i alla fall något som hjälper för stunden, och det gör verkligen denna massage i Nyköping. Givetvis tror jag inget annat utan att det här med massage kan vara bra för i stort sett alla, oavsett om de har ont i kroppen, jobbar som målare eller inte. Massage är väl det ultimata även för att gå ner i varv och koppla av, och jag hoppas att ni som befinner er här i Nyköping med omnejd skulle vilja prova på massage, kanske till och med att ni bokar en tid till Soleus Massage och Kostrådgivning. Det är så lätt att boka tid för en behandling i massage i Nyköping för det kan man göra om man går in på deras egen sida på nätet och så boka därifrån. Hela helgen har jag varit smärtfri tack vare att jag fick massage i fredags, så himla bra! 


Kommentarer är stängda.