Tack vare målaren gick det snabbt att måla

Tack vare målaren gick det snabbt att måla

Tjena bloggen! Efter en tids uppehåll tänkte jag äntligen skriva ett nytt inlägg. Min tanke är att skriva om målare i Lindesberg, förhoppningen är att ni ska finna detta aningen intressant i alla fall. Låter det intressant är det bara att fortsätta läsa.

För närmare ett halvår sedan flyttade jag till min nuvarande lägenhet, en riktigt fin lägenhet som har varit i behov av lite kärlek. Redan innan jag flyttade in hade jag planer på att måla om samtliga rum, jag gillade inte alls färgerna och tapeterna som fanns där när jag flyttade in. I mitt huvud kändes det här som en enkel uppgift men ack vad fel jag hade. Först och främst skulle jag ju välja färger och tapeter som jag gillade, vilket var svårt eftersom det finns en uppsjö med olika färger, motiv och material. För mig var det en djungel men till slut hittade jag tre färger och en tapet som jag gillade. Sedan var nästa problem att komma på vilken färg jag ville ha i vilket rum och om jag ville ha tapeten i ett helt rum eller bara som fondvägg. Som ni säkert förstår har det redan där tagit mig väldigt lång tid, jag insåg även att det skulle ta mig lång tid att förbereda och genomföra arbetet. Det hela drog luften ur mig, jag hade inte tillräckligt med tid för att göra arbetet snabbt och smidigt. Därför bestämde jag mig för att höra av mig till en målare i Lindesberg för att se om jag kunde få hjälp med det hela. Tack och lov fick jag otroligt bra hjälp med måleriet, det gick snabbt dessutom. Så snabbt som arbetet gick hade jag aldrig lyckats med själv, hade jag gjort det själv hade det antagligen inte blivit färdigt än på ett halvår. Därför är jag extra glad över att jag vände mig till en professionell målare i Lindesberg.


Kommentarer är stängda.