Måleri i Norrköping

Måleri i Norrköping

Hur står det till med er alla en solig och vacker dag som denna? Visserligen är det smällkallt med flera minusgrader, men att himlen är blå och solen är uppe ett par timmar längre nu mot i julas gör i alla fall mig på riktigt bra humör. Nu var det så här att jag hade tänkt att jag skulle skriva om Johnnys Måleri, som är ett måleri i Norrköping, för det är till denna målerifirma jag vände mig när det var dags att måla och tapetsera om i hela lägenheten. 

Jag är så glad över att det blev så bra efter att målaren varit här och målat och tapetserat om. Jag har små barn och vi har bott i lägenheten i ett par år, och på den tiden har barnen målat med tuschpennor på väggarna och det är fläckar både lite här och där. Det var väl inte så att jag blev överförtjust när jag upptäckte vad barnen hade gjort, men det är ändå bara värdsliga ting som är rätt så enkelt att åtgärda, och med hjälp av Johnnys Måleri har det blivit som en helt ny lägenhet. Jag kan heller inte påstå att det var särskilt dyrt att anlita denne målare i Norrköping vilket givetvis är ett extra plus i kanten. Jag vänder mig i det här inlägget till er som planerar att måla om eller skaffa er nya tapeter. Om ni befinner er i Norrköping och behöver en målare så är min rekommendation till er att vända er till Johnnys Måleri. Jag skulle säga som så att det går att få hjälp med det allra mesta inom måleri av just det här företaget till priser som står sig riktigt bra i konkurrensen ifrån andra företag, det vet jag helt säkert efter att ha tagit offerter från flera målare i Norrköping med omnejd. 


Kommentarer är stängda.