Jag fick ett akut behov av rekond i Kumla

Jag fick ett akut behov av rekond i Kumla

God morgon på er alla denna fredag. Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att ni ser fram lika mycket mot helgen som jag. Det här inlägget ska handla om att jag som har en egen målerifirma med tjänstebil åker mycket mellan olika kunder och bilen blir fort smutsig, framförallt invändigt. Förra veckan spillde jag ut mat över sätet och jag befann mig då på ett uppdrag i Kumla, och det första jag gjorde var att googla efter rekond i Kumla, för jag behövde få hjälp snabbt innan maten, som för övrigt var en tallrik med tio köttbullar och mos, saltgurka och lingonsylt, skulle torka in i sätet, och efter detta sök på Google fick jag napp. Det visade sig att det finns en rekond i närheten av Kumla som heter CW Auto Detailing, och jag ringde och frågade om de hade tid att rengöra bilen, och det hade dem.

När man har så mycket att göra som jag har med min firma, blir det så att jag både äter och dricker kaffe i bilen varje dag. Jag intalar mig att jag blir mer effektiv om jag stressar på med det här, men det visade sig alltså bli precis tvärs om. Nu fick jag ju i stället åka till denna rekond i närheten av Kumla och jag blev då försenad till nästa kund och fick arbeta övertid den dagen. I fortsättningen ska jag planera in både måltider och kafferaster bättre så jag inte behöver sitta i bilen och äta mat eller fika. Hur som helt så gjorde killarna som arbetar hos CW Auto Detailing bilen kanonfin, det fanns inte ett spår efter lingonsylten, det var den jag var mest rädd skulle ha orsakat fläckar på sätet, och hela bilen var skinande ren invändigt så CW Auto Detailing gjorde ett lysande jobb. 


Kommentarer är stängda.